Меню

ГАЛОЎНАЯ
НАВІНЫ
ГАЗЕТЫ
КАРЫСНАЯ ІНФАРМАЦЫЯ
ТВОРЧАСЦЬ
ТУРЫЗМ
ФОТАГАЛЕРЭЯ
ФОРУМ
ДОШКА АБ'ЯВАЎ
ПАМПУЙ
СПАСЫЛКІ
ЗВАРОТНАЯ СУВЯЗЬ

У нас на форуме

перапіс-2009 1 2 >>
Апошняе паведамленне Учора ў 01:58:03
анекдоты, жарты, прыказкі 1 2 3 4 >>
Апошняе паведамленне 11 лютага 2009 13:08
Купалле 2009
Апошняе паведамленне 11 лютага 2009 13:03
праца сайта 1 2 3 ... 26 27 28 >>
Апошняе паведамленне 9 лютага 2009 22:57
А ці падарыў ТЫ адбіткі пальцаў?
Апошняе паведамленне 5 лютага 2009 15:37
КАЛЯНДАР 1 2 3 >>
Апошняе паведамленне 3 лютага 2009 19:40
Гурт "Крывакрыж"
Апошняе паведамленне 2 лютага 2009 17:50
Люблю глядзець фільмы!!! 1 2 3 4 5 >>
Апошняе паведамленне 1 лютага 2009 12:33
Праца фотагалерэі 1 2 >>
Апошняе паведамленне 1 лютага 2009 12:15
Дзень Незалежнасьці
Апошняе паведамленне 31 студзеня 2009 01:09

А ў галерэі...

Crivia Aeterna ...

Crivia Aeterna IV
Каментары (0)
738x1024, 1.42 Mb
   Усе форумы > Родны горад > Конкурсы і акцыі Пошук па форуме
Папярэдняя тэма :: Наступная тэма  

Купалле 2009
  • 0
jakub Спасылка на пост #1 Дададзена: 25 студзеня 2009 20:33 + --   
Адмін
--

Узрост: --
З намі: 2 гады 1 месяц
Паведамленняў: 305
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 47
Атрымаў падазяк: 16
Папярэджанняў: 0
рыхтуй калядную зорку зьлета, а купальскае кола ўзімку wink

ітак спадарства, прапаную пачаць ужо рыхтавацца да Купалля. хтось скажа "ці незарана?". і я адкажу: "Не!":)-. папраўдзе лічу што рыхтавацца трэба грунтоўна, і справаў парабіць надта многа, таму прапаную пачынаць чым хутчэй.

мінулагодняе сьвяткаванне выявіла як станоўчыя бакі, гэтак і мноства хібаў ды недахопаў. Сярод таго што ў гэтым годзе можам паспрабаваць падвысіць ва ўзроўні бачу наступнае:

1) сьпеўны рэпертуар. на мой погляд у мінулым годзе ён быў занадта сьціплы. сьпеваў было усяго колькі штук, да таго ж словы і напеў ведала усяго пару чалавек, астатнім заставалася толькі "то-то-то:)". прапаную: развучыць як мага больш(колькі ўжо пацянем:) купальскіх песень. варынты два: можна выкладаць словы і мп3 на сайце, а таксама можна зьбірацца час ад часу і вучыцца сьпяваць разам, грамадой. можна запрасіць зь менску кагось з адмыслоўцаў па сьпевах для правядзення своеасаблівых майстракласаў(гэтак мы рабілі на мінулыя Каляды).

2) зьнешні выгляд. лічу што настрой ды стыль сьвята будзе вельмі моцна падняты, калі сярод удзельнікаў будзе як мага больш асобаў у традыцыйнай вопрадцы. чаго маю на ўвазе? у першую чаргу можна заняцца самым простым - вышываныя кашулі, тканыя пасы, дзеўкі - у даўгіх спадніцах, хлопцы - у ільняных, ці проста белых нагавіцах. для дзявок таксама варыянт - традыцыйная сукенка. гэтаксама - можна правесьці адмысловыя сходы-майстракласы, пашукаць выкрайкі, і пачынаць шыць - каб далета пасьпець.
для нагляднасьці раю зірнуць на тое, як адзначалі мінулагодняе Купалле ў розных месца Беларусі:
http://community.livejournal.com/by_ethn

o/59788.html

зьвярніце увагу, які настрой надае адмысловая вопрадка

ну хто чаго скажа?
Воля Спасылка на пост #2 Дададзена: 25 студзеня 2009 21:40 + --   
Наведвальнікі
--
1
З намі: 1 год 9 месяцаў
Паведамленняў: 71
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 3
Атрымаў падазяк: 8
Можа надвор'е такое, что лета хочацца! Я цалкам - за, асабліва што датычыцца спеваў. калі за тыдзень раздаць словы, не ўсе іх вывучаць. калі сабрацца хаця б 5 разоў ды разам паспяваць - будзе зусім іншая справа. І яшчэ мне б вельмі хацелася больш танцаў! тут пытанне будзе да дудара наконт музыкі....
[цытаваць] [угару] 
jakub Спасылка на пост #3 Дададзена: 30 студзеня 2009 16:02 + --   
Адмін
--

З намі: 2 гады 1 месяц
Паведамленняў: 305
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 47
Атрымаў падазяк: 16
думаю наконт танцаў пытанне будзе ня толькі да музыкаў. я пра тое што ня надта многа пар набярэцца - хлопцы неяк баяцца тых танцаў, ці што
хаця канешне хочацца каб усё і зразу
Кавальскі Спасылка на пост #4 Дададзена: 11 лютага 2009 09:21 + --   
Наведвальнікі
--
1
З намі: 2 месяцы 22 дні
Паведамленняў: 1
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 0
Атрымаў падазяк: 0
Калі яшчэ не забыліся пра мяне і не супраць маёй прысутнасці, то я так сама "прыпруся" . Нават танчыць магу... winked
[цытаваць] [угару] 
mikola Спасылка на пост #5 Дададзена: 11 лютага 2009 13:03 + --   
Адмін
--

З намі: 2 гады 2 месяцы
Паведамленняў: 227
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 15
Атрымаў падазяк: 10
А я прыпёрціся таксама магу, але танчыць - гэта не па мне... Прабачце... feel

Падобныя тэмы форума

• перапіс-2009
  • Купалле 2008
  •  

Інфармацыя
    Наведвальнікі, змешчаныя ў групе Госці, не могуць пакідаць паведамленні ў дадзенай тэме.

імпрэза, Адам Гурыновіч, Астравец, АЭС, БНР, вёска, вайна, вера, вершы, Волат, Вялля, гімназія, гісторыя, газета, газета Волат, гурт, дыяспара, Зеніт, канцэрт, Кастусь Каліноўскі, кніга, крызіс, Куранец, Куфэрак Віленшчыны, Лілея, Маладзечна, Наркевіч, Новік, пікет, паўстанне, падарожжа Свабоды, паэт, помнік, прэзентацыя, рэгіянальная, Слуцкі Збройны Чын, сталоўка, фотаздымкі, Цітовіч, эканоміка

Паказаць усе тэгі

Пошук

Зараз на сайце

Карыстальнікаў: 0

Адсутнічаюць.

Робатаў: 2

Alexa, Yandex

Гасцей: 2

20-ка апошніх наведвальнікаў:

правдоруб, mazay, miestaczkoviec, yadovitiy, Habeliak, Wojsza, jakub, Tambouski vouk, Volychka, refeugene, mikola, _Han_, Zmicier, maralex, Кавальскі, voloso4ek, mikola_bel, Vialla, karna, kon

Рэклама

Будзем рады вашай дапамозе.
    Рэквізіты нашых электронных кашалькоў WebMoney:
    B263665708680 (беларускі рубель)
    E164155281496 (еўра)
    Z161583402556(даляр)

Вилейка водохранилище фото фотогалерея сайт города вилейка вилейка.огр форум дискуссионный клуб обсуждение новости города минская область рлс коментарии вопросы ответы скачать посмотреть послушать слушать читать лучший сайт любимый город вилейка только тут стихотворение полезная информация расписание поездов автобусов расписание работы кафе банков электронные газеты лилея волот региональная газета портал города вилейка вилейский район

Copyright © 2006 - 2009. VIALEJKA.ORG Усе правы абаронены. Адміністрацыя сайта можа размяшчаць артыкулы дзеля абмеркавання, не падзяляючы пункт гледжання аўтара. Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная спасылка на сайт VIALEJKA.ORG АБАВЯЗКОВАЯ. Rating All.BY Беларускі рэйтынг MyMinsk.com