Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Папярэджанняў: 0
Цытата: Vialla
абалдзець што дзеецца:
http://feduta.livejournal.com/304406.htm
l?nc=5&style=mine
А чаго вы чакалі ? З сучаснай бел.ўладай ды і апазіцыяй хутка з дзіцячага садка будуць выключаць дзяцей за тое што яны ведаюць некаторыя словы па-беларуску. І як можна назваць беларускай апазіцыяй і ўладай людзей каторыя не размаўляюць па-беларуску і каторыя падпарадковываютца хто маскалям хто панам з Захаду??? Праакупантская ўлада і апазіцыя ! Але кожны зарабляе як можа гэта на іх сумленні калі яны яго маюць. У гэтай сітуацыі вызывае павагу толькі адзін чалавек каторы не пабаяўся выказаць сваю грамадзянскую пазіцыю і зрабіць сапраўдны ўчынак гэта дырэктарка школы з якой выключылі І.Шыло і нічога не каштуюць усе разам пустыя дэклярацыі апазіцыі каторай патрэбны такія "терпілы" як Шыла каб рабіць свае справы.
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Цытата: Black-Sea
Калі так, ёсьць выйсьце: http://anonymouse.org/anonwww.html
Паспрабаваў. Здаетца атрымоўвываетца. На сайце http://2ip.ru/ дзе можна даведатца свой бягучы ІР рэальны ІР не высвятляетца. Рэальны ІР можна высвятліць толькі ў уладальніка http://anonymouse.org . Але ўсё гэта як і карыстанне ананімнымі проксі-сэрверамі і баязнь некаторых людзей хадзіць на "забароненыя" сайты проста паранойя. Адзіная , на маю думку, карысць ад ананімных проксі -сэрвераў у тым калі, к прыкладу, ў Беларусі будзе блакіраваны доступ да некаторых старонак Інтэрнету з беларускіх ІР праз гэтыя проксі можна заходзіць на гэтыя старонкі
Адмін --
Паведамленняў: 526
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 48
Атрымаў падазяк: 14
Цытата: Lesavik
нічога не каштуюць усе разам пустыя дэклярацыі апазіцыі каторай патрэбны такія "терпілы" як Шыла каб рабіць свае справы.
ну ты "цярпілам" не будзеш, упэўнены на 100%!!!
Шыла будзе, я буду. Ты - не! Ты ж крытык - сябдзіш за мяжой, у цяпле, пры грашах і крытыкуеш! "рэспект і уважуха". Малайцом! ты лаеш апазіцыю. ок. але ты не разу не адказаў ШТО ТАКОЕ ДЛЯ ЦЯБЕ АПАЗІЦЫЯ? ці ХТО ТАКІЯ АПАЗІЦЫЯНЕРЫ?
сябе, як я зразумеў, ты апазіцыянерам не лічаш. так? дык хто ТЫ?
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Цытата: Tambouski vouk
ну ты "цярпілам" не будзеш, упэўнены на 100%!!!
не не буду бо за кратамі нічога карысага для Беларусі не зробіш
але ты не разу не адказаў ШТО ТАКОЕ ДЛЯ ЦЯБЕ АПАЗІЦЫЯ? ці ХТО ТАКІЯ АПАЗІЦЫЯНЕРЫ?
сябе, як я зразумеў, ты апазіцыянерам не лічаш. так? дык хто ТЫ?
на гэтае пытанне адказваў, чытай ўважлівей мае каментары. цікава а ты куды мяне аднясеш ? На другіх форумах мяне называлі нацыяналістам , амэрыканскім шпіёнам , недабітым палякам і г.д. Нават пісалі што гэта не адзін чалавек піша а цэлы адзел ЦРУ пад адным нікам
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Усё, я цябе прашу канкрэтна сказаць, што ты лічыш трэба рабіць?
Калі "апазіцыянеры" робяць ня так, скажы як трэба?
ад іх ужо нічога ні трэба. кажу ў другі раз: хай збіраюць манаткі і да гаспадароў хто на Захад хто на Ўсход а хто не паедзе ў таго знача гаспадр у Беларусі. На цяперашні момант гэта самае лепшае што можа зрабіць "апазіцыя" для краіны і хай апазіцыя ствараетца ад нізоў ад цябе , мяне , другіх людзей, моладзі ўсіх тых хто быў не замазаны з гэтымі грантасосамі
Адмін --
З намі: 2 гады
Паведамленняў: 289
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 46
Атрымаў падазяк: 16
Міністар замежных спраў Літвы Вігаўдас Ушацкас прадставіў у камітэце замежных спраў літоўскага Сойму плян дзеяньняў па спрашчэньні візавага рэжыму з суседнімі краінамі.
Паводле спадара Ўшацкаса, спрошчаны візавы рэжым дапаможа Літве шчыльней супрацоўнічаць з суседзямі ў сфэрах бізнэсу, культуры і турызму, стане стымулам да ўмацаваньня непасрэдных сувязяў паміж насельніцтвам.
Міністар адзначыў, што найперш Літва мяркуе завяршыць перамовы зь Беларусьсю